Quinton Isotonic Nasale hygiëne spray 100 ml
 • Quinton Isotonic Nasale hygiëne spray 100 ml
 • Quinton Isotonic Nasale hygiëne spray 100 ml

Quinton Isotonic Nasale hygiëne neus spray

€ 12,95
Inclusief belasting

zware verkoudheid, allergische rhinitis, rhinopharyngitis, rhinosinusitis  neushygiëne bevochtigt het neusslijmvlies, vergemakkelijkt de eliminatie van nasale afscheidingen. 

Dagelijkse nasale hygiëne

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

Is voor alle leeftijden .

ISOTONE CONCENTRATIE BIJ 0,9% Bevochtigt het neusslijmvlies en zorgt voor een goede conditie van het neusslijmvlies.

Verwijderd slijm en afscheiding gemakkelijk. Dagelijkse nasale hygiëne 100 ml .

Ter voorkoming en behandeling bij: Preventie en behandeling van verstopte neus Allergische Rhinitis Rhinopharyngitis Sinusitis Droge neus.
Kan elke dag worden gebruikt, zonder beperkingen.

 • Eigenschappen:
  "De zee verzorgt alle kwalen van de mens.”
  Met deze zin begrepen de Oude Griekse wijzen de therapeutische mogelijkheden van zeewater als essentieel tijdens de evolutie van het leven. De kwaliteit van het organisch water is essentieel voor het behoud van het hydro-minerale evenwicht van onze cellen.
  Deze voeden zieh met het extracellulaire water en de ionen die hierin circuleren. De biologische beschikbaarheid van de ionen maakt het verschil tussen een snelle, natuurlijke absorptie en een schadelijke absorptie die metabole Problemen en intoxicaties kan veroorzaken.
  Zeewater therapie is een techniek van cellulaire voeding die reeds meer dan 100 jaar gebruikt wordt in ziekenhuizen.

  Zeewater bevat het geheel van de elementen van de tabel van Mendeljev, en dat, in dezelfde verhouding als in ons intern milieu, dat bestaat uit verschillende organische vloeistoffen zoals extracellulair vocht, bloedplasma, tranen, hersenvocht, enz.
  Elke liter zeewater komt gemiddeld overeen met 300 g prebiotische koolstofderivaten zoals aminozuren, suikers, vitaminen, enz. De ionen (aanwezig in de vloeistof, afwezig in vaste vorm) zijn natuurlijke chemo-elektrische elementen, die worden omgezet door het fytoplankton en het Zoöplankton, in een natuurlijke keten. Ze werken door synergie in een natuurlijke symbiose met ons organisme, waarvan de formule van de vloeistoffen identiek is aan die van zeewater.

  Het zeewater Quinton wordt opgehaald uit een diepte tussen 20 en 30 m in de Golf van Gascogne in een specifieke zone (vortex) van de oceaan.
  Het water wordt koud gemicrofilterd à 22 micron.Zeewater oplossing in spray voor neushygiëne.Aanbevolen voor of na nasale chirurgie, griep, zware verkoudheid, allergische rhinitis, rhinopharyngitis, rhinosinusitis.
PF01562

Specifieke Referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: