• Aanbieding!
  • -€ 3,00
Aloe Ferox Sap BIO - 1000ml
  • Aloe Ferox Sap BIO - 1000ml

Aloe Ferox Sap BIO - 1000ml

Martera
AF1L
€ 21,95
€ 18,95 Bespaar € 3,00
Inclusief belasting

Aloe ferox is uitzonderlijk daar het een hoog calcium gehalte – bijna 30% van de vaste bestanddelen 

en een hoog aminozuren gehalte heeft. Hierin overstijgt de ferox ruim de vera en andere soorten gebruikt voor hun gel of sap.

Voor wat betreft de mineralen, naast een hoog gehalte aan calcium bevat Aloe ferox ook magnesium en kalium.

Laag natrium gehalte. Aanwezige spoorelementen: aluminium, strontium, titanium, borium, barium, ijzer, kobalt, mangaan, koper, zink, silicium en selenium. De belangrijkste polysacharide in Aloe ferox is glucomannan.

  • Aloe ferox = “de wilde aloë”
  • puur sap van uitzonderlijke kwaliteit
  • zonder conserveermiddel, zonder toevoeging van water
  • biologisch gecertificeerd, controle door Certisys BE-BIO-01
 

Veilig betalen met Ideal

Echte natuurlijke Aloe Ferox

In tegenstelling tot Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit Aloe ferox wild in zijn natuurlijke habitat in Afrika: vrij van kunstmeststoffen, pesticiden en herbiciden.

Alleen de onderste, volgroeide bladeren worden manueel afgesneden, in een cirkel gestapeld om de aloïn (laxerende bitterstof) te laten uitlopen en worden dan volgens een traditioneel proces tot sap verwerkt.

Wist je dat het sap van de ferox plant de spijsvertering ondersteunt en verlichting brengt bij teveel zuurvorming en indigestie?

Aloe ferox bestanddelen

Het vlezige binnenste van de aloë bladeren bestaat vooral uit water. De 0,5 tot 2% van de vaste en niet waterachtige bestanddelen bestaat vooral uit complexe polysachariden, aminozuren, mineralen, organische zuren en hun zouten, een kleine hoeveelheid olies en vetten, enzymen en andere biologisch actieve componenten.

Aloe ferox is uitzonderlijk daar het een hoog calcium gehalte – bijna 30% van de vaste bestanddelen – en een hoog aminozuren gehalte heeft. Hierin overstijgt de ferox ruim de vera en andere soorten gebruikt voor hun gel of sap.

Voor wat betreft de mineralen, naast een hoog gehalte aan calcium bevat Aloe ferox ook magnesium en kalium.

Laag natrium gehalte. Aanwezige spoorelementen: aluminium, strontium, titanium, borium, barium, ijzer, kobalt, mangaan, koper, zink, silicium en selenium. De belangrijkste polysacharide in Aloe ferox is glucomannan.

De polysachariden hebben een verzachtende en helende werking en brengen onmiddellijke verlichting bij teveel zuurvorming, indigestie, maagpijn en darmstornissen. De verschillende polysachariden zorgen ook voor een verhoogde immuniteitsweerstand bij langdurig drinken van Aloë ferox sap.

Ferox sap levert ook noodzakelijke aminozuren en enzymen, alsook mineraalstoffen en vitaminen zoals natuurlijke vitamine E.

In tegenstelling tot Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit Aloe ferox wild in zijn natuurlijke habitat in Afrika : vrij van kunstmeststoffen, pesticiden en herbiciden. Een omgeving die nu ook biologisch gecertificeerd is! Alleen de onderste, volgroeide bladeren worden manueel afgesneden, in een cirkel gestapeld om de aloïn (laxerende bitterstof) te laten uitlopen en nadien in de productiehal volgens een traditioneel proces tot sap verwerkt.

Aloe ferox = “de wilde aloë”

puur sap van uitzonderlijke kwaliteit

zonder conserveermiddel, zonder toevoeging van water

biologisch gecertificeerd, controle door Certisys BE-BIO-0

AF1L

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: