KURKUMA SAP BIO 250 ml
  • KURKUMA SAP BIO 250 ml
  • KURKUMA SAP BIO 250 ml

KURKUMA SAP BIO 250 ml

€ 14,50
Inclusief belasting
Puur sap van verse kurkuma wortelstokken uit biologische, Indische landbouw waar de wortelstokken geteeld worden zonder pesticiden en met respect voor het milieu. De curcumine wordt dankzij de essentiële olie in het sap, sneller en beter door ons lichaam opgenomen. Bij kurkuma poeder en extracten is de essentiële olie jammer genoeg verloren gegaan en voegt men soms peper (piperine) toe. Bevat alle actieve bestanddelen voor een maximale doeltreffendheid. Heeft een pittige smaak.
  • geperst sap van verse kurkuma wortelstokken
  • zonder toevoeging van water of waterig extract
  • biologisch gecertificeerd, controle door Certisys BE-BIO-01
Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

“Vraag naar het Martera Kurkuma sap voor een puur en biologisch Kurkuma sap van hoogstaande kwaliteit!” Puur sap van verse kurkuma wortelstokken uit biologische, Indische landbouw waar de wortelstokken geteeld worden zonder pesticiden en met respect voor het milieu. De curcumine wordt dankzij de essentiële olie in het sap, sneller en beter door ons lichaam opgenomen. Bij kurkuma poeder en extracten is de essentiële olie jammer genoeg verloren gegaan en voegt men soms peper (piperine) toe. Bevat alle actieve bestanddelen voor een maximale doeltreffendheid. Heeft een pittige smaak.

GEBRUIKSAANWIJZING

Goed schudden voor gebruik. Neem 15 ml (1 soeplepel) per dag, puur of aangelengd met een ongezoet fruitsap, Vibracell, …. Bij voorkeur voor een maaltijd. Koel en beschut tegen licht bewaren. Eénmaal open, in de koelkast bewaren en binnen 1 maand consumeren.

EIGENSCHAPPEN

  • geperst sap van verse kurkuma wortelstokken
  • zonder toevoeging van water of waterig extract
  • biologisch gecertificeerd, controle door Certisys BE-BIO-01

INGREDIËNTEN

Kurkuma wortelstokken (Curcuma longa L.)*, citroensapconcentraat* *van biologische landbouw
KU250

Specifieke Referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: