Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème
  • Aprolis herstellende handcrème

Aprolis Manuka Handcreme

€ 10,95
Inclusief belasting

Aprolis Manuka handcreme helpt de geïrriteerde en gevoelige huid te hydrateren en te herstellen maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. Ruwe, schrale handen worden weer zijdezacht en gesprongen vingertoppen herstellen snel.

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

Alle voordelen van biologische producten met Propolis

Aprolis herstellende handcrème met Manuka 250+ honing en propolis is anti-bacterieel, herstellend, hydraterend, voedend en vochtinbrengend. De herstellende handcrème is niet vet en trekt snel in.

Wat is propolis?

Propolis is een coating gemaakt door bijen. Het is een mix van verschillende harsen van knoppen en bloemen, gemengd met wax en speekselafscheiding. De naam komt van het Griekse pro (voorzijde) en polis (stad), omdat het, net zoals een buitenmuur, de bijenkorf beschermt tegen externe aanvallen. Egyptenaren gebruikten vooral propolis. Zij ontdekten al vroeg de beschermende deugden van het goedje. Waar het in Egypte nog gebruikt werd voor de mummificatie van de farao’s, smeerden de Grieken en Romeinen het op hun huid vanwege de zuiverende, anti-oxiderende en helende kracht.

Herstellende handcrème met hoge concentratie propolis

Het is belangrijk op te merken dat propolis in voldoende hoge concentratie aanwezig moet zijn in een product, om de weldadige effecten ervan op het lichaam te zien. Daarom bevat het Aprolis extract dat gebruikt wordt in de herstellende handcrème maar liefst 50% propolis, terwijl dat bij andere producenten vaak slechts 1% is.

Waarvoor gebruik je Aprolis herstellende handcrème?

Aprolis herstellende handcrème gebruik je op je handen, maar ook op je voeten. Gebruik het bij een droge tot zeer droge huid, kloven, ruwe en geïrriteerde huid. Aprolis heeft ook andere lichaamsverzorgende producten die biologisch zijn. Tandpasta's, ook speciaal voor kinderen, hydraterende lotion, herstellende zalf, mondsprays, shampoo.

EL81252

Specifieke Referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: