Be-Life Natur Vitamine  D  3000 - 100 caps

Be-Life Natur Vitamine D 3000 - 100 caps

Be-Life
PF01814
€ 18,95
Inclusief belasting

Vitamine D3 draagt bij aan een normale opname en verwerking van de mineralen calcium en fosfor uit de voeding en het normaal functioneren van de spieren. Het ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor behoud van gezonde botten en tanden.

Vitamine D3 draagt bij aan een gezonde celdeling. 

 

Veilig betalen met Ideal

Natuurlijke Vitamine D3: Be-Life Natur-D 3000

Vitamine D 3000 bevat 3000 UI (Internationale eenheden) = 75 mcg per capsule.

Vitamine D3 draagt bij aan een normale opname en verwerking van de mineralen calcium en fosfor uit de voeding en het normaal functioneren van de spieren. Het ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor behoud van gezonde botten en tanden. Vitamine D3 draagt bij aan een gezonde celdeling. 

Het Belang Van Vitamine D

Vitamine D3 helpt bij de vorming en de instandhouding van het beenderstelsel en stevige tanden, maar het helpt ook het afweersysteem te ondersteunen en dat is een pluspunt. Tegenwoordig stellen we steeds vaker een gebrek aan deze noodzakelijke vitamine vast. Voldoende innemen is dus belangrijk op alle leeftijden, en vooral voor vrouwen in de menopauze. Natur-D 3000 bevat 3000 UI (3000 internationale eenheden) staat gelijk aan 75 microgram vitamine D3 uit wolvet per dagdosering .

Van Natuurlijke Oorsprong

D3 wordt beter gemetaboliseerd dan synthetisch geproduceerde vitamine D2. Be-Life Natur-D 3000 (Vit. D3) is geëxtraheerd uit lanoline (wolvet) van schapen. Waar deze vitamine bij mensen in de huid wordt geproduceerd, wordt dit bij dieren in de vacht of veren geproduceerd. Dieren likken hun vacht of veren om de vitamine D3 op te nemen. De oplossing die men nu bedacht heeft, is het gebruik van het vet van schapenwol (wolvet of lanoline) als bron.

Vitamine D In Diverse Toedieningsvormen

Zie onder de tab Gebruiksaanwijzing het alternatief voor het slikken van capsules. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

PF01814

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: