5G Safety Card Bescherming tegen EMF Stralingen kleur Roze

5G Safety Card Bescherming tegen EMF Stralingen kleur Roze

€ 95,00
Inclusief belasting

Hoe kun je jezelf en je kinderen tegen elektromagnetische straling beschermen?

Tegenwoordig stralen elektronische apparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons continu elektromagnetische straling (EMF) uit. EMF’s vermijden is onmogelijk, jezelf er tegen beschermen kan wel.

 Het is dus mogelijk om uw risico’s te verminderen en de blootstellingsniveaus te verlagen. 

Zoek je een oplossing voor straling afkomstig van mobiele telefoons, Wi-Fi en overige zenders?

De 5G Safety card biedt hier uitkomst. 

 

Veilig betalen met Ideal

 

De 5G Safety card biedt hier uitkomst. Deze innovatieve en gepatenteerde kaart, is speciaal ontwikkeld en reduceert negatieve effecten, waaraan we door zogenaamde EMF-stralers doorlopend worden blootgesteld.

EMF-effect op onze gezondheid

M.L. Pall emeritus-hoogleraar aan de Washington State University: herhaalde onderzoeken tonen aan dat blootstelling aan EMF-straling sperma schade en neurologische effecten veroorzaken, EEG-veranderingen, cel sterfte, DNA-schade, endocriene veranderingen en calciumoverbelasting. (M.L.Pall, Environmental Research, 2018) Een aantal neurologische aandoeningen die in verband worden gebracht met EMF-straling zijn onder andere: slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid, depressieve klachten,
rusteloosheid, stress etc. (M.L.Pall, Journal of Chemical Neuroanatomy, 2016)

We worden permanent blootgesteld aan grote hoeveelheden natuurlijke en niet-natuurlijke (technische) EMF-straling, met harmonische of disharmonische eigenschappen. Omdat ons lichaam voor meer dan 90% uit water bestaat, zal de invloed van EMF-straling op onze lichaamsvloeistoffen relatief groot zijn.
Deze lichaamsvloeistoffen resoneren letterlijk mee op de diverse EMF-frequenties. De gigantische toename van niet-natuurlijke EMF’s zullen daardoor toenemende disharmonische imprints in onze waterhuishouding veroorzaken.

Hoe 5G Safety Card Technology Werkt?

Het water in ons lichaam gedraagt zich als een beschermend “maliënkolder” In een natuurlijke situatie organiseren watermoleculen zich in z.g. waterclusters, en beschermen ons als een soort “maliënkolder”. Natuurlijke straling ondersteunt en versterkt het “water maliënkolder” Wij zijn geëvolueerd onder invloed van natuurlijke kosmische, zonne- en aardstraling. Sommige van deze natuurlijke straling (frequenties),
ondersteunen de beschermende waterclustering structuur.

EMF -STRALING

EMF-straling verzwakt de beschermende werking van het “water maliënkolder” Niet natuurlijke straling afkomstig van 3G, 4G, 5G zenders, Wi-Fi, mobiele telefoons, etc., zogenaamde EMF-stralers, verstoren het subtiele evenwicht van de waterclusters in ons lichaam .Door EMF-straling verliezen we onze natuurlijke bescherming, en kan het systeem uit balans raken, waardoor op den duur fysieke klachten kunnen ontstaan.

5G Safety Card

De 5G Safety Card versterkt, stabiliseert en herstelt de structuur van de waterclusters. De Harmonisch 5G Safety Card Technologie, kan deze beschermende waterclustering structuur herstellen, en de negatieve effecten van EMF-straling op ons lichaam tot wel 90% remmen. De 5G Safety Card resoneert op een natuurlijke harmonische frequentie en ondersteund hiermee de natuurlijke waterclustering structuur. Het gebruik van de 5G Safety Card kan uitkomst bieden bij slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid, depressieve klachten, rusteloosheid, en overige fysieke klachten met een EMF achtergrond.
Diverse wetenschappelijke artikelen tonen aan dat EMF-straling de structuur van waterclustering verstoord. Onze hypothese
m.b.t. de werking van de 5G Safety Card berust op de invloed die de Card uitoefent op waterclustering en mogelijk cellulaire
calcium influx [zie o.a.: S. N Ayrapetyan in Bioelectromagnetics en M.L.Pall, Environmental Research, 2018

Bekijk hier de 5G safety card video:

https://m.youtube.com/watch?v=4cAlsSkU5EI&t=2s

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: