Mānuka Honing MGO 100+ (1000gr)

€ 72,90
Inclusief belasting

Manuka Honing MGO 100+ (1000gr) 

Krachtig, Waardevol en Actief

MGO 550+ Manuka Honey van Manuka Health is de hercules onder de manukahoning en is het meest geconcentreerd. Deze kostbare honing uit Nieuw-Zeeland is gecertificeerd voor het natuurlijke methylglyoxaalgehalte (MGO) van minimaal 550 mg per kg honing - de wetenschappelijk aangetoonde en belangrijkste natuurlijke werkzame stof in manukahoning. Hoe hoger het MGO-gehalte is, des te waardevoller en moeilijker te vinden de MGO-manukahoning is. Manukahoning is echt superfood. De romige, kruidige en aromatische bloemenhoning heeft overal ter wereld een steeds groter wordende schare fans. We raden om u het hele jaar door goed te voelen aan dagelijks één theelepel van onze waardevolle honing puur in te nemen – voor u en uw geliefden.

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

PRODUCT INFORMATIE

WAT IS MANUKA-HONING MGO 100+ VAN MANUKA HEALTH EN HOE WERKT HET?

Manuka-Honey MGO 100+ van Manuka Health wordt gewonnen uit de nectar van de Manuka-struiken door Nieuw-Zeelandse bijen. Deze honing smaakt niet alleen heerlijk mild, maar bevat ook de werkzame stof methylglyoxal (MGO) in een veel sterkere concentratie dan conventionele bloesemhoning. Je kunt de Manuka-honing ook door hete thee of melk roeren, omdat MGO™ grotendeels ongevoelig is voor hitte.

VOOR WIE IS HET PRODUCT GESCHIKT?

Manuka-Honing MGO 100+ van Manuka Health kan het leven zoeter maken voor iedereen die gezond en bewust wil eten. Jonge kinderen onder de 12 maanden wordt afgeraden om rauw voedsel zoals honing te eten.

GEBRUIKSTIPS/DOSERING

Als je de honing puur wilt consumeren, neem dan 1 tot 2 keer per dag een theelepel Manuka honing MGO 100+ van Manuka Health en laat deze langzaam in je mond smelten. Je kunt de Manuka-honing ook door hete thee of melk roeren, omdat MGO™ grotendeels ongevoelig is voor hitte.

Consumptie: 1-2 theelepels per dag.

opslagruimte: Op een koele en droge plaats bewaren.

Handelsnaam: Manuka honing uit Nieuw-Zeeland.

Netto gewicht: 1kg

Merk op: Net als andere rauwe voedingsmiddelen is honing niet geschikt voor zuigelingen jonger dan 12 maanden.

Land van de fabrikant: Nieuw-Zeeland

Plaats van herkomst: Duitsland

Ingrediënten:

Manuka honing. Heeft een methylglyoxal (MGO)-concentratie van ten minste 100mg/kg.

WH 47

Specifieke Referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie: