Vitamin C Serum Illuminating & Balancing 30ml

€ 74,95
Inclusief belasting

Vitamin C Serum - Illuminating & Balancing

Geeft een stralende teint bij hyperpigmentatie

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

Het elegante vitamine C-serum is pure liefde voor de huid. De innovatieve formule geeft de huid elasticiteit en helderheid. Met de natuurlijke plantaardige krachten van de witte strandlelie in combinatie met biologische limoen, biologische groene thee en biologische kamillebloesem verhoogt het de vochtbalans van de huid, beschermt het tegen oxidatieve stress en vermindert het gericht pigmentvlekken en oneffenheden. Het PRIMAVERA Vitamine C Serum - Illuminating & Balancing voor alle huidtypes is een natuurlijk, licht gezichtsserum en zorgt voor een gladde, natuurlijk frisse teint. De uitgebalanceerde kruidensamenstelling zorgt voor gelijkmatigheid en uitstraling. Geurig, rustgevend en effectief, het laat onze individuele, natuurlijke schoonheid van binnenuit stralen.

 

Witte Zeelelie: De botanische naam is Pancratium maritimum, het is een kruidachtige plant, 30-60 cm hoog, met grote, witte, geurende bloemen. Het groeit voornamelijk aan de kusten van de Middellandse Zee. Is ideaal voor het verminderen van pigmentvlekken en imperfecties en zorgt voor een evenwichtige, frisse teint.

Biologisch limoenwater: heeft een sprankelend frisse geur, heeft een verkwikkende werking op de huid en zintuigen en heeft een balancerende werking op de huid.

Organisch kamille-extract: is sterk regenererend en geeft de huid meer helderheid.

Biologisch groene en witte thee-extract: dit speciale extract kalmeert de huid en heeft een bijzonder verzorgende en beschermende werking.

Plantaardig hyaluronzuur (hoog en laag moleculair gewicht): Bindt in hoge mate water, de huid ziet er stralender, frisser en evenwichtiger uit.

PV27710

Specifieke Referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie: