• -€ 2,00
Primavera  Adem Vrij Kussenspray

Primavera Adem Vrij Kussenspray

Primavera
PV21520
€ 10,95
€ 8,95 Bespaar € 2,00
Inclusief belasting

De bevrijdende Adem Vrij Kussenspray van Primavera bestaand uit volledig natuurzuivere etherische oliën van eucalyptus en alpenden stimuleert tot diep doorademen en ondersteunt een gezonde slaap. De Adem Vrij Kussenspray bevrijdt van kiemen en verfrist het textiel. Vegan

 

Veilig betalen met Ideal

De bevrijdende Adem Vrij Kussenspray van Primavera bestaand uit volledig natuurzuivere etherische oliën van eucalyptus en alpenden stimuleert tot diep doorademen en ondersteunt een gezonde slaap. De Adem Vrij Kussenspray bevrijdt van kiemen en verfrist het textiel. Vegan.

Een bewuste en diepe ademhaling is een belangrijk bestanddeel voor gezondheid en welzijn. Een gecontroleerde en diepe ademhaling versterkt het immuunsysteem en draagt zo bij aan de gezondheid. In het bijzonder in de koude maanden is de voorkomende verzorging van de luchtwegen zeer belangrijk en om ook bij lage temperaturen diep door te kunnen ademen. De kussenspray bevat 100% natuurzuivere eucalyptusolie wat bevrijdend werkt en versterkt. Etherische alpendenolie ondersteunt een gezonde slaap en verheldert en reinigt niet alleen de omgevingslucht maar ook de geest. 

Direct op het kussen of in de lucht gesprayd bevrijdt de spray bovendien van kiemen en verfrist het het textiel.

Gebruik:
Direct op het kussen of in de ruimte sprayen. Ideaal ook voor onderweg.

Ingrediënten: 
Alcohol* org, Water (Aqua), Eucalyptus* org, den arve* org.
* org = van gecontroleerd biologische landbouw 

Keurmerk:
ihtn-logo.jpg

PV21520

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: