• -€ 2,00
Primavera Slaap kussenspray

Primavera Slaap kussenspray

Primavera
PV21620
€ 10,95
€ 8,95 Bespaar € 2,00
Inclusief belasting

Een heerlijke kussenspray die ondersteunend werkt voor een goede nachtrust.
Na een lange dag in het zachte kussen wegzakken en een gevoel van geborgenheid ervaren: het beste vooruitzicht voor een weldadige nachtrust en een ontspannen slaap.
Spray de kussenspray in de ruimte of direct op het kussen en voel hoe de hectiek van de dag van u af glijdt. De rustgevende geur bevordert het inslapen en een diepe, gezonde rust.

Ook ideaal voor op reis, om zo het thuisgevoel te creëren. Slaap lekker!
De Sleep Comfort kussenspray is onderdeel van de Sleep Comfort lijn van Primavera.

Deze lijn werkt ondersteunend voor een goede nachtrust.

 

Veilig betalen met Ideal

Een heerlijke kussenspray die ondersteunend werkt voor een goede nachtrust.
Na een lange dag in het zachte kussen wegzakken en een gevoel van geborgenheid ervaren: het beste vooruitzicht voor een weldadige nachtrust en een ontspannen slaap.
Spray de kussenspray in de ruimte of direct op het kussen en voel hoe de hectiek van de dag van u af glijdt. De rustgevende geur bevordert het inslapen en een diepe, gezonde rust. Ook ideaal voor op reis, om zo het thuisgevoel te creëren. Slaap lekker!
De Sleep Comfort kussenspray is onderdeel van de Sleep Comfort lijn van Primavera. Deze lijn werkt ondersteunend voor een goede nachtrust.
Naast zuurstof, water en voeding, is slaap een van de belangrijkste pijlers van onze gezondheid. Genoeg en vooral rustige slaap is essentieel voor de gezondheid van lichaam, geest en ziel.
Als men slaapt, heeft niet alleen het lichaam rust, maar worden ook de dagelijkse indrukken en al wat we geleerd hebben verwerkt in het onderbewustzijn. Het is des te belangrijker aandacht te schenken aan een goede slaap, maar het komt helaas vaak voor dat gedachten blijven malen en een goede nachtrust in de weg staan.
De sleep comfort werkt ontspannend en laat lichaam, ziel en geest tot rust komen. De lijn bevat een mix van de rustgevende lavendelolie, harmoniserende vanille olie en ontspannende neroli olie.
Belangrijkste werkzame bestanddelen:
Lavendel: ontspant en ondersteunt de gezonde nachtrust.
Neroli: verzacht spanningen, geeft evenwicht en zekerheid.
Vanille: kalmeert en geeft een harmonieuze en knusse sfeer.
Lavendel olie ondersteunt een diepe en ontspannen nachtrust. In de sleep comfort is lavendel dan ook het belangrijkste bestanddeel, dat zorgt voor gemakkelijk inslapen, dieper doorslapen en een weldadige ontspanning.
KWALITEIT
De PRIMAVERA kwaliteit van de essentiële oliën: 100% nazuurzuiver:
- Ze zijn natuurlijk en niet bewerkt. Ze zijn authentiek, ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt.
- Ze zijn niet veranderd, ze bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen.
- Ze zijn zuiver van soort, ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.

Demeter is een keurmerk voor producten uit de biologische dynamische landbouw. Alleen de aangesloten bedrijven die een strenge controle hebben ondergaan, mogen dit keurmerk gebruiken.
Bio of kbA (kontrolliert biologischer Anbau, Duits keurmerk): essentiële oliën uit gecontroleerde biologische teelt volgens de EU-richtlijnen uit de biologische landbouw.
Bio*: geeft aan dat producten en recepten zijn gemaakt met grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt.
Wild: het gebruik van wilde planten. Deze planten groeien in het wild en worden niet door de mens gecultiveerd. Door middel van licenties kan er legaal en volgens richtlijnen worden geplukt in een aangewezen regio of gebied.

KEURMERKEN
Natrue is een onafhankelijk internationaal label voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Belangrijkste criteria zijn: natuurlijke ingrediënten, kwaliteit, geloofwaardigheid en transparantie. Alle natuurcosmetica producten van PRIMAVERA zijn door Natrue gecertificeerd. Van deze producten heeft 80% het label biologische cosmetica en natuurlijke cosmetica met natuurlijke ingrediënten.
Het keurmerk van het konijn met de beschermende hand is het logo van het internationaal verbond tegen het gebruik van dierproeven bij cosmeticaproducten. PRIMAVERA volgt deze richtlijnen voor het welzijn van dieren, die tot de strengste ter wereld behoren. Deze richtlijnen worden gebruikt bij de selectie van grondstoffen, maar beïnvloeden de effectiviteit en kwaliteit van het product niet.

De oliën van PRIMAVERA worden op verschillende manieren gewonnen zoals door middel van stoomdestillatie, koude persing en alcoholextractie.

PV21620

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: