• -€ 2,45
Primavera Kids Focus & Learn bio roomspray

Primavera Kids Focus & Learn bio roomspray

Primavera
PV 19600
€ 14,95
€ 12,50 Bespaar € 2,45
Inclusief belasting

De bio roomspray Focus & Learn is een unieke  samenstelling 

Geurthema: verhelderend, bevordert de concentratie.

Kinderen ontdekken hun wereld.

Ze ontwikkelen zich aan de hand van taken en ervaringen.

Opgroeien heeft alles te maken met ontdekken en leren.

Het is leuk maar tegelijkertijd soms lastig om zich steeds weer op iets nieuws te moeten concentreren en aandachtig te luisteren en onthouden.

De fris-fruitige geur van citroen, sinaasappel en grapefruit werkt motiverend en bevordert de concentratie. De geur ondersteunt de kinderen in de leeromgeving bij het opslaan van de leerstof.

Wanneer de herkenbare geur weer opduikt, is het gemakkelijker voor ze om weer op te halen wat ze hebben geleerd.

 

Veilig betalen met Ideal

De bio roomspray Focus & Learn is een samenstelling van de ingrediënten: water, alcohol* bio, grapefruit* bio, citroen* bio, sinaasappel* bio e.a. Geurnoot: fris-fruitig.
Geurthema: verhelderend, bevordert de concentratie.
Kinderen ontdekken hun wereld. Ze ontwikkelen zich aan de hand van taken en ervaringen. Opgroeien heeft alles te maken met ontdekken en leren. Het is leuk maar tegelijkertijd soms lastig om zich steeds weer op iets nieuws te moeten concentreren en aandachtig te luisteren en onthouden. De fris-fruitige geur van citroen, sinaasappel en grapefruit werkt motiverend en bevordert de concentratie. De geur ondersteunt de kinderen in de leeromgeving bij het opslaan van de leerstof. Wanneer de herkenbare geur weer opduikt, is het gemakkelijker voor ze om weer op te halen wat ze hebben geleerd.

Citroengeur ondersteunt de concentratie. De essentiële olie wordt net zoals bij grapefruit en sinaasappel verkregen door koude persing van de schil.
De geur van grapefruit inspireert en ondersteunt daadkracht bij kinderen. De fruitig-kruidige essentiële olie zorgt voor motivatie en energie.
De geur van sinaasappel verbetert een goede stemming en geeft evenwicht. De fruitige geur geeft rust en vertrouwen voor nieuwe taken.

Kwaliteit: Biologisch, dierproefvrij, VEGAN

PV 19600

Specifieke Referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: