Manuka Honing MGO 250+ Manuka Honing van Manuka Health 250 mg.
  • Manuka Honing MGO 250+ Manuka Honing van Manuka Health 250 mg.

Manuka Honing MGO 250+ van Manuka Health 500 mg.

€ 56,90
Inclusief belasting

Krachtig. Waardevol. Actief.

Onze bestseller en een van de populairste producten met manukahoning: 

MGO 250+ Manuka Honing  van Manuka Health. De waardevolle manukahoning met het originele blauwe deksel wordt direct vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld geëxporteerd. De honing is gecertificeerd voor een gehalte van minimaal 250 mg/kg methylglyoxaal (MGO) en zorgt dagelijks voor individueel welzijn.

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

MGO 250+ Manuka Honing van Manuka Health. De waardevolle manukahoning met het originele blauwe deksel wordt direct vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld geëxporteerd. De honing is gecertificeerd voor een gehalte van minimaal 250 mg/kg methylglyoxaal (MGO) en zorgt dagelijks voor individueel welzijn. Hoe hoger het MGO-gehalte is, des te waardevoller en moeilijker te vinden de MGO-manukahoning is. Manukahoning is echt superfood. De romige, kruidige en aromatische bloemenhoning heeft overal ter wereld een steeds groter wordende schare fans. We raden om u het hele jaar door goed te voelen aan dagelijks één theelepel van onze waardevolle honing puur in te nemen – voor u en uw geliefden. Verkrijgbaar in middelgroot en groot (500 gram, 1 kilo).

Ingrediënten Van Manuka Honing  MGO 250+ Manuka Honey Van Manuka Health 

Honig aus Neuseeland. / Honey from New Zealand.

Toepassing Van Manuka Honing  MGO 250+ Manuka Honey Van Manuka Health 

Eet naar wens dagelijks een theelepel pure honing of gebruik de honing als natuurlijke zoetstof in dranken en gerechten of als perfect superfood voor elke dag.

Niet geschikt voor kleine kinderen die jonger zijn dan 12 maanden.

WH53

Specifieke Referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: