Etherische olie gegarandeerd 100% natuurlijk
  • Etherische olie gegarandeerd 100% natuurlijk

Primavera Sinaasappel Bio Etherische Olie 5 ml

€ 5,95
Inclusief belasting

Etherische olie gegarandeerd 100% natuurlijk

Ruimte geuren
Een fijne geur in de lucht verbetert de stemming en bevordert het welzijn. In de woonkamer kunt u niet alleen met vormen en kleuren werken, maar ook met geschikte geuren. Er ontstaat een sfeervolle ambiance wanneer er een combinatie gemaakt wordt van geuren en mooie accessoires zoals bijvoorbeeld een geurlamp of een geurfontein

Aromaverzorging
Essentiële oliën worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. De krachtige planten zijn door hun geur dagelijks in te zetten bij ongemakken, waardoor ze het gevoel van welzijn verbeteren. Wikkels en kompressen zijn eenvoudige methodes om toe te passen.

Aantal

 

Veilig betalen met Ideal

Primavera | Sinaasappel Bio | Essentiële olie

Essentiële oliën zijn vluchtige aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit verschillende delen van de plant.

De essentiële olie is de ware essentie van een plant.

Het is levenskracht, het is energie, het is de ziel.

Essentiële oliën zijn plantaardige stoffen, die een sterke aangename geur hebben en een overvloed aan verschillende unieke eigenschappen.

Ervaar de werking van de aromatherapie voor een goed gevoel.

De geur (essentiële olie) wordt opgenomen via de neus en de huid.

Dit gebeurt door het inhaleren, masseren, baden enz.
Doordat de essentiële olie op deze manier wordt verspreid, ontvangen de hersenen een signaal om de unieke werking door te geven naar lichaam, geest en ziel.
Essentiële oliën werken ondersteunend bij lichamelijke en psychische onbalans.

Ze kunnen ondersteunen bij stress en hebben een harmoniserende werking.

Ze verwarmen, verkoelen, verzorgen en regenereren.

Ze geven balans en strelen de huid en ziel.
Gebruik essentiële oliën niet puur op de huid, maar meng deze in een basis- of zaadolie, tenzij u bekend bent met therapeutisch gebruik.

Huidverzorging
Meng de waardevolle biologische basis- en/of zaadoliën met de essentiële oliën om de krachtige werking van de planten volledig te benutten. Voor een optimale verzorging de olie inmasseren. In de huidverzorging bestaat de mogelijkheid om naar eigen wens een product samen te stellen. Denk hierbij aan een verzorgend gezichtsmasker of een lichaamsolie.

Aromaverzorging
Essentiële oliën worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. De krachtige planten zijn door hun geur dagelijks in te zetten bij ongemakken, waardoor ze het gevoel van welzijn verbeteren. Wikkels en kompressen zijn eenvoudige methodes om toe te passen.

Baden
Een heerlijk geurend bad verwent het lichaam en zintuigen. Voor het gebruik van essentiële olie in bad, is het belangrijk deze te mengen met een emulgator zoals badzout of room. Afhankelijk van de stemming is het mogelijk om meerdere essentiële oliën te mengen om in te baden, voor het ultieme verwenmoment. Tip: meng het badwater met 1-2 liter melk voor een zijdezacht gevoel.

Ruimte geuren
Een fijne geur in de lucht verbetert de stemming en bevordert het welzijn. In de woonkamer kunt u niet alleen met vormen en kleuren werken, maar ook met geschikte geuren. Er ontstaat een sfeervolle ambiance wanneer er een combinatie gemaakt wordt van geuren en mooie accessoires zoals bijvoorbeeld een geurlamp of een geurfontein. Voor een snelle verfrissing van de ruimte heeft PRIMAVERA de BioAirsprays die direct in de ruimte gebruikt kunnen worden. Te gebruiken in woon- en werkruimtes, slaapkamer, hotelkamer en auto.

PV10562

Specifieke Referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie: