BioVitam

Vitamines from the nature

 

 Je bent bij Biovitam op de juiste plek om je eigen  gezondheid en van je familie  te ondersteunen.

 

Beste kwaliteit staan bij BioVitam voorop

BioVitam  is een jonge en dynamische webwinkel die kwaliteitsproducten aanbiedt die bijdragen aan je gezondheid, vitaliteit en goed voelen. Voedingssupplementen met natuurlijke – en veelal biologische – grondstoffen. Aromatherapeutische oliën voor verzorging, verlichting van ongemakken, massage en ontspanning. Gezondheidsproducten waarvan wij vinden dat ze iets aan jouw (dagelijkse) verzorging en vitaliteit toevoegen. En die brengen we graag bij jou voor het voetlicht. Mét informatie over het product en de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons team.

De levensduur van mensen neemt toe. De ontwikkelingen in de medische wereld gaan door en beïnvloeden de levensduur positief. Mensen nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen welbevinden en ook vanuit de reguliere gezondheidszorg komt steeds meer oog voor het belang van een gezonde levensstijl.

 En op dit vlak ondersteunt BioVitam jou.

BioVitam ondersteunt en onderscheidt

 

Best een uitdaging, met zoveel webwinkels om ons heen, maar BioVitam onderscheidt zich door het bieden van net wat meer kwaliteit, informatie, oog voor productinnovaties en persoonlijke service. Natuurlijk voor een voordelige prijs!

Als we iets doen, dan doen we dat goed. Onze biologische producten worden afgenomen van SKAL (BioControle) gecertificeerde bedrijven. Veel van onze leveranciers maken verantwoorde keuzes voor hun verpakkingen; ecologisch heeft bij ons een stap voor.

 

Producten zonder vraagtekens

Positief werken wij aan onze missie: producten aanbieden waar wij achter staan. Dat zijn: producten van merken die werken, merken die innoveren, producten die duurzaam zijn of een unieke samenstelling hebben.

 Kwaliteit en prijs, we noemden het al eerder, zijn daarbij belangrijk. Ons doel is producten aan te bieden waar geen vraagtekens over bestaan. Jij kunt overtuigd je keus maken: BioVitam staat borg voor de juiste producten die bijdragen aan jouw gezondheid, vitaliteit en goed voelen.

 

Wie ben jij?

Laat ons weten wat je van een product vindt, naar wat voor een product je op zoek bent en/of wat je ervaring met een bepaald product.

Op de hoogte blijven van producten en ontwikkelingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram