Lijst van producten van merk Prosana

Actieve filters

 • Prosana Propolis Huid zalf

  € 9,95
  Prosana

  Propolis zalf is een desinfecterende , ontstekingsremmende huidzalf. Kalmeert de gevoelige huid, is antiseptisch en ondersteunt het herstel het herstel van de huid bij kloofjes. Het verzacht mede de rode, ruwe schrale huid.

 • Prosana Propolis tabletten

  € 7,60
  Prosana
  Propolis is een soort balsem dat door de bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen mengen deze balsem met delen van het stuifmeel en voegen verschillende enzymen en fermenten toe. Deze kit achtige hars wordt door het bijenvolk o.a. gebruikt om het gehele bijennest te omhullen, indringers in te kapselen, om te voorkomen dat er schadelijke stoffen het bijennest kan beïnvloeden. Prolopis is zeer effectief in het bestrijden van schimmels, virussen en bacteriën welke ook de mensen bedreigen. Een bijkomend voordeel bij humaan gebruik van Propolis is dat de “goede bacteriën” b.v. het darmflora niet worden aangetast.
 • Prosana Stuifmeel huidcreme

  € 9,95
  Prosana
  Stuifmeel Huidcrème is een bijzondere crème welke verlichting geeft bij re13 van de huid ontstaan door invloeden van buiten af. Stuifmeel Huidcrème voorkomt jeuk en zwellingen door de aangedane plaatsen in te smeren, of gebruik preventief door wat crème te smeren in beide neusgaten, zodat de neus vrij blijft van stoffen van buiten af.
 • Prosana Honing creme

  € 9,95
  Prosana
  Honing Huidcrème is een 24 uur crème en bevat 29% hoogwaardige onverhitte medicinale honing. Deze bijzondere huid crème verzorgd en hersteld de droge of schrale huid en geeft vier en twintig uur verzorgde handen, voeten, knieën en ellebogen.
 • Prosana Stuifmeel tabletten

  € 9,30
  Prosana
  Stuifmeel korrels is al eeuwen lang een natuurlijk voedsel voor kracht, energie en gezondheid. Er is geen kant en klaar product, waar zoveel essentiële voedingsstoffen in zitten als juist het stuifmeel. Stuifmeel korrels bevatten o.a. 30% koolhydraten, 20 % vetten waarvan de helft meervoudig onverzadigd, tien onmisbare mineralen en jodium, diversen vitamine zoals: Vit A, B6, B3, en B12, Vit en vit E. Stuifmeel korrels zijn zeer voedzaam en remmen daardoor 20% van de eetlust en zijn een gezonde oplossing bij gewichtsbeheersing en een krachtexplosie bij sportprestaties. Stuifmeel tabletten zijn de korrels welke zonder hulpstoffen zijn samen geperst tot een tablet met alle eigenschappen van de korrel.
 • Prosana Propolis capsules

  € 9,95
  Prosana
  Propolis is een soort balsem dat door de bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen mengen deze balsem met delen van het stuifmeel en voegen verschillende enzymen en fermenten toe. Deze kit achtige hars wordt door het bijenvolk o.a. gebruikt om het gehele bijennest te omhullen, indringers in te kapselen, om te voorkomen dat er schadelijke stoffen het bijennest kan beïnvloeden. Propolis is zeer effectief in het bestrijden van schimmels, virussen en bacteriën welke ook de mensen bedreigen. Een bijkomend voordeel bij humaan gebruik van Propolis is dat de “goede bacteriën” b.v. het darmflora niet worden aangetast.
 • Prosana Propolis Tinctuur + Echinacea

  € 7,60
  Prosana
  Een bijkomend voordeel bij gebruik van Propolis is dat "goede"bacteriën ,die bijvoorbeeld een belangrijke functie hebben in de darmflora, niet aangetast worden. Er zijn ook geen bijwerkingen (behalve in enkele gevallen van allergie) en de ziekteverwekkers worden niet immuun voor de werking van Propolis. Men kan Propolis bij infecties telkens opnieuw gebruiken, dit in tegenstelling tot penicilline - soorten. Propolis kan zelfs de werking van penicilline en moderne geneesmiddelen versterken .Bij gebruik van Propolis zal men merken dat verkoudheden veel minder of in geringere hevigheid optreden. Men voelt zich beter en infectieziekten krijgen weinig kans