Blog Categories

Blog Categories

Lijst van producten van merk Be-Life

 • Ashwagandha Be-Life...

  € 21,95
  Een flinke boost voor de geest.
 • Be -Life. Vitamine...

  € 15,75

  Virus? Verdedig u!

  Een sterke concentratie vitamine C (meer dan 500 mg per capsule) zorgt voor een opkikker die op doeltreffende zorgt voor een normale werking van het immuunsysteem wanneer dit door bijvoorbeeld een verkoudheid zwaar te verduren krijgt.

  Bovendien bestaat deze vitamine van natuurlijke oorsprong uit calcium-ascorbaat, met een neutraal pH, zodat er geen zuur is die maag en darmen zouden kunnen irriteren.

  Het supplement wordt door het lichaam herkent en de werkzame stof losgelaten in de darmen, de plek waar de opname optimaal is.

 • Be- Life Vitamine...

  € 12,00

  Virus? Verdedig u!

  Een sterke concentratie vitamine C (meer dan 500 mg per capsule) zorgt voor een opkikker die op doeltreffende wijze zorgt voor een normale werking van het immuunsysteem wanneer dit door bijvoorbeeld een verkoudheid zwaar te verduren krijgt.

  Bovendien bestaat deze vitamine van natuurlijke oorsprong uit calcium-ascorbaat, met een neutraal pH, zodat er geen zuur is dat maag en darmen zou kunnen irriteren.

  Het supplement wordt door het lichaam herkent en de werkzame stof losgelaten in de darmen, de plek waar de opname optimaal is.

 • Be-Life Fe ijzer...

  € 15,95

  IJzersterk bloed

  IJzer speelt een onmisbare rol. Jammer genoeg komt ijzergebrek maar al te vaak voor, vooral bij jonge meisjes en bij vrouwen.

  De rol van ijzer wordt extra versterkt door de associatie met vitamine B12 en B9.

  Bovendien zorgt Be-Life Fe in de vorm van bisglysinaat voor een hoge assimileerbaarheid, zonder spijsvertering bijwerkingen 

 • Be-Life ijzer...

  € 19,50

  IJzer speelt een onmisbare rol in de aanmaak en vernieuwing van bloed.

  Jammer genoeg komt ijzergebrek maar al te vaak voor, vooral bij jonge meisjes en bij vrouwen.

  De rol van ijzer wordt extra versterkt door de associatie met vitamine B12 en B9.

  Bovendien zorgt Be-Life Fe in de vorm van bisglysinaat voor een hoge assimileerbaarheid, zonder spijsverteringsbijwerkingen (constipatie)

 • Be-Life Anti Stress...

  € 17,95

   

  Laad uw batterijen op bij stress en intense vermoeidheid

  Het leven is niet altijd even rustig. Overwerk, de druk van deadlines, persoonlijke moeilijkheden

  …Periodes van psychologische en/of lichamelijke stress vertalen zich dikwijls in nervositeit, slapeloosheid, moedeloosheid en natuurlijk vermoeidheid.

  Anti-Stress 600 helpt alle vormen van stress te bestrijden dankzij de doeltreffende wisselwerking tussen nutriënten als magnesium en de vitamines van de groep B, waarvan de impact op het zenuwstelsel meer dan bewezen is.

  • Bevorderen een normale zenuwfunctie

  • Dragen bij tot normale fysiologische functies

  • Zorgen voor het verminderen van vermoeidheid en asthenie

 • Be-Life Antioxydant...

  € 19,75

  Antioxydant

  + Magnesium

  Oxidatieve stress

  Bewaar uw jeugd

  Eén antioxidant is al een waardevolle bondgenoot in de strijd tegen oxidatieve stress die de celveroudering versnelt, maar wat denkt u van deze formule, die meerdere krachtige antioxidanten, waaronder vitamine C, vitamine E en selenium, laat samenwerken met magnesium en andere ingrediënten. De combinatie neemt het op tegen vrije radicalen door het zenuwevenwicht te ondersteunen, wat een efficiënte manier is om lichaamsveroudering tegen te gaan. 1-2 cap./dag
  Actieve componenten :
  Magnesium bisglycinaat 500 mg Curcuma BIO geconcentreerde extract x 7  50 mg Calcium ascorbaat (Vit. C) 50 mg L-Methionine 50 mg L-Taurin 50 mg N-Acetyl-L-Cysteine (NAC) 50 mg ß-Caroteen 30 mg Selenium 20,6 mg Vitamine E 22,5 mg Vitamine B6  2,9 mg