Lijst van producten van merk BIOCARE

 • BioCare Collageen...

  € 38,95

  Collageen Complex is een unieke combinatie van krachtige voedingsstoffen, waaronder collageen, hyaluronzuurnucleotiden en antioxidanten voor de ondersteuning van huid, gewrichten en botten.

 • BioCare Liposomale...

  € 49,95

  BIOCARE LIPOSOMALE VITAMINE C Liposomale Vitamine C is een effectieve, optimaal geabsorbeerde, heerlijk smakende natuurlijke vloeibare vitamine C met limoensmaak.

 • BioCare Magnesium...

  € 22,95

  Magnesiumpoeder is een gebruiksvriendelijk en handig complex van magnesiummalaat en citraat voor energie, geestelijke gezondheid en welzijn, ondersteuning van botten en spieren.

 • BioCare Methyl B...

  € 19,95

  Vloeibare methyl B-vitamines in een eenvoudige, gezuiverde waterbasis voor energie, ondersteuning van het zenuwstelsel en hormoonproductie.

 • BioCare Methyl...

  € 49,95

   Geavanceerde, krachtige multinutriënt voor allround ondersteuning

  -          Klinisch effectief - ondersteunt het vitale proces van methylering en vele andere belangrijke aspecten van gezondheid, zoals geestelijke gezondheid en welzijn, energie, hormoonbalans, vruchtbaarheid, ontgifting, immuniteit, antioxidant en structurele ondersteuning

  -          Uitgebreid - bevat alle belangrijke voedingsstoffen, met name optimale niveaus van methyl B12 en methylfolaat - de beste superieure vorm van foliumzuur

  -          Optimale ondersteuning - optimaal geabsorbeerde, krachtige voedingsstoffen met behulp van de beste en gemakkelijkste voedingsvormen voor het lichaam om te absorberen en te gebruiken, zoals methyl B12

 • BIOCARE Mindlinx...

  € 45,95

  Children's Mindlinx® Complex is een unieke mix van de klinisch onderzochte LAB4 en Lactobacillus rhamnosus levende bacteriën met L-glutamine. Geeft een optimale ondersteuning en is speciaal ontworpen voor kinderen

   

  Het LAB4-complex is een van de meest klinisch onderzochte combinaties van levende bacteriën, bestaande uit twee specifieke gepatenteerde stammen van Lactobacillus acidophilus, samen met Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium lactis en levert gegarandeerd een potentie van 16 miljard per dagelijkse inname tot het einde van de houdbaarheidsperiode.

 • BioCare Nutrisorb...

  € 35,95

  BioCare  Nutrisorb Methyl FolGuard  15ml (foliumzuur + B12)

  Krachtige vloeibare foliumzuur en vitamine B12 in een eenvoudige, gezuiverde waterbasis ter ondersteuning van energie, geestelijke gezondheid en welzijn, immuniteit en methylering.

  OMSCHRIJVING

 • BIOCARE Vitamine...

  € 9,95

  Vloeibare vitamine B12 in een gezuiverde waterbasis voor geestelijke gezondheid en welzijn, energie en vermindering van vermoeidheid.

 • BIOCARE VITAMINE...

  € 29,95

  Vloeibare veganistische vitamine D3 en K2 in een eenvoudige oliebasis voor ondersteuning van botten en het immuunsysteem.

 • BioCare AnteNatal...

  € 39,95

  AnteNatal BioFlora is een gespecialiseerde mix van LAB4B levende bacteriën die wordt gebruikt in de Swansea Baby-studie en is ontworpen voor gebruik tijdens de zwangerschap.

 • BioCare Baby & Kind...

  € 14,95

  Baby & Children's Vitamine D3 is een vloeibare, veganistische vitamine D3 om de groei, sterke botten en immuniteit van uw kinderen te ondersteunen.

   

 • BIOCARE BABY...

  € 46,95

  BABY INFANTIS POEDER 60 GRAM 

  Baby Infantis Powder is een speciaal samengesteld poeder met levende bacteriën, geschikt voor baby's vanaf de geboorte.