Blog Categories

Blog Categories

Lijst van producten van merk BIOCARE

 • BioCare Collageen...

  € 38,95

  Collageen Complex is een unieke combinatie van krachtige voedingsstoffen, waaronder collageen, hyaluronzuurnucleotiden en antioxidanten voor de ondersteuning van huid, gewrichten en botten.

 • BioCare...

  € 32,95

  Een krachtig complex met glucosamine en chondroïtine, natuurlijke structurele componenten van bindweefsel zoals kraakbeen, met MSM, een vorm van zwavel.

   levert een hoge dosis glucosamine en chondroïtine, die belangrijke componenten zijn van bindweefsel in het lichaam, waaronder kraakbeen, synoviaal en bursaal vocht, ligamenten en pezen .

 • BioCare Liposomale...

  € 49,95

  BIOCARE LIPOSOMALE VITAMINE C Liposomale Vitamine C is een effectieve, optimaal geabsorbeerde, heerlijk smakende natuurlijke vloeibare vitamine C met limoensmaak.

 • BioCare Magnesium...

  € 22,95

  Magnesiumpoeder is een gebruiksvriendelijk en handig complex van magnesiummalaat en citraat voor energie, geestelijke gezondheid en welzijn, ondersteuning van botten en spieren.

 • BioCare Methyl B...

  € 19,95

  Vloeibare methyl B-vitamines in een eenvoudige, gezuiverde waterbasis voor energie, ondersteuning van het zenuwstelsel en hormoonproductie.

 • BioCare Methyl...

  € 49,95

   Geavanceerde, krachtige Multi nutriënt voor allround ondersteuning

 • BioCare Mindlinx...

  € 45,95

  Speciaal voor kinderen Children's Mindlinx® Complex is een unieke mix van de klinisch onderzochte LAB4 en Lactobacillus rhamnosus levende bacteriën met L-glutamine. Geeft een optimale ondersteuning en is speciaal ontworpen voor kinderen

   

  Het LAB4-complex is een van de meest klinisch onderzochte combinaties van levende bacteriën, bestaande uit twee specifieke gepatenteerde stammen van Lactobacillus acidophilus, samen met Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium lactis en levert gegarandeerd een potentie van 16 miljard per dagelijkse inname tot het einde van de houdbaarheidsperiode.

 • BioCare Nutrisorb...

  € 35,95

  BioCare  Nutrisorb Methyl FolGuard  15ml (foliumzuur + B12)

  Krachtige vloeibare foliumzuur en vitamine B12 in een eenvoudige, gezuiverde waterbasis ter ondersteuning van energie, geestelijke gezondheid en welzijn, immuniteit en methylering.

 • BIOCARE Vitamine...

  € 9,95

  Vloeibare vitamine B12 in een gezuiverde waterbasis voor geestelijke gezondheid en welzijn, energie en vermindering van vermoeidheid.

 • BioCare 5HTP...

  € 31,95

  5-Hydroxytryptofaan (5-HTP) uit Griffonia-zaadextract. 

  Optimale ondersteuning - 5-HTP is een voorloper van de neurotransmitters serotonine en melatonine, die belangrijk zijn voor de regulatie van het zenuwstelsel, de hersenfunctie en de slaap.

 • BioCare AnteNatal...

  € 39,95

  AnteNatal BioFlora is een gespecialiseerde mix van LAB4B levende bacteriën die wordt gebruikt in de Swansea Baby-studie en is ontworpen voor gebruik tijdens de zwangerschap.

 • BioCare...

  € 36,95

  Antioxidant Complex is een unieke combinatie van krachtige voedingsstoffen, waaronder vitamine C voor ondersteuning van het immuunsysteem en antioxidanten, met kurkuma, groene thee en druivenpit.