Lijst van producten van merk Primavera

Actieve filters

 • Primavera Funny Friends Aroma vernevelaar

  € 89,95
  Primavera

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kinderlijk design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en geurt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd.

  De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de “verwisselbare oren.

  De oren zijn naar wens te wisselen of te combineren: de verbeelding kent geen grenzen. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast aan uw persoonlijke gehoor.

 • Primavera Hand Comfort spray is desinfecterende handspray bio 50 ml

  € 14,95
  Primavera

  Beschrijving

  De Hand Comfort Hygiëne Handspray van Primavera is een desinfecterende handspray die de handen reinigt en tegelijkertijd verzorgt. Bevat 63% biologische alcohol. Natuurlijke glycerine hydrateert en verzorgt de huid. Verrijkt met krachtige hydrolaten (bloemenwaters) en etherische oliën. Manuka olie staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en helpt de huid meer weerstand op te bouwen. Biologische tijm olie heeft een verhelderende en zuiverende werking. Biologische litsea olie heeft een frisse, citrusachtige geur en werkt zuiverend en verzorgend.  

 • Primavera Huidversterkende Olie Bio

  € 19,95
  Primavera

  Primavera  Huidversterkende Olie Bio 

  De Aromapflege Huidversterkende Olie Bio van Primavera is een massageolie voor een weldadige verzorging, bescherming en regeneratie van de huid. Bijzonder geschikt om de barrièrefunctie van de huid te versterken en bij de verzorging van littekens. 

 • Intieme verzorgingsolie* bio aromaverzorging

  € 19,95
  Primavera

  Intieme verzorgingsolie* bio 

  Het verzorgen van de intieme zones is heel belangrijk, helaas wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteed. Een gestreste huid en een verstoorde huidflora kunnen tot tal van problemen leiden. De aromaverzorging intieme olie bio is afgestemd op de behoeften van deze gevoelige lichaamsdelen. De massageolie bevat waardevolle ingrediënten zoals essentiële oliën en rijke verzorgende basisoliën. Manuka staat bekend in aromatherapie vanwege zijn reinigende en huidverzorgende eigenschappen. Niauli en wierookolie staan bekend als bijzonder huidvriendelijke oliën die de geïrriteerde huid kalmeren. De essentiële oliën in dit product ondersteunen een gezonde huidflora en hebben daarnaast geur bindende eigenschappen. 

 • Primavera Aroma Stream To Go vernevelaar

  € 39,95
  Primavera

  De Aroma Stream To Go is de handige geurmaatje en kan overal worden gebruikt dankzij de meegeleverde USB-kabel.

  Voor nog meer flexibiliteit is er ook een batterijcompartiment beschikbaar.

  De geur wordt verneveld met behulp van een ventilator, er is geen toevoeging van water nodig.

  De Aroma Stream To Go wordt geleverd met 5 vervangende pads. De geur kan dus heel snel worden gewijzigd. Het is raadzaam om voor elke geur altijd één pad te gebruiken.

 • Primavera Aroma Diffuser Feel Happy vernevelaar

  € 79,95
  Primavera

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een aantrekkelijk rond design, biedt een veelvoud aan bedieningsmogelijkheden en ruikt ruimtes tot 30 m² met zachte koude verneveling. De moderne diffuser verhoogt ook de luchtvochtigheid. De hoeveelheid verneveling kan in drie fasen worden gevarieerd van 15 tot 30 ml. Er kunnen ook drie tijdniveaus worden geselecteerd. Of het nu gaat om continu gebruik tot 12 uur, 1 uur gebruik met automatische uitschakeling of 8 uur geurend in intervalmodus, de Feel Happy aromaversnevelaar past zich aan alle eisen aan. Een hoogtepunt is de centrale LED-lichtlijst die in kleur kan worden geënsceneerd. De continue en zachte kleurwisseling kan op elk moment worden gestopt en de kleur kan individueel worden geselecteerd.

 • Primavera Aroma Diffuser Emotion Mood Lamp

  € 129,95
  Primavera

  Aroma Emotion Mood Lamp hebben we het effect van geur en licht op een unieke manier weten te combineren.

  In een harmonieus samenspel verhogen geur en licht het welzijn en levensvreugde.

  Van zowel geuren als kleuren is aangetoond dat ze onze stemming beïnvloeden.

  Ze ontspannen ons, helpen ons om onszelf te voelen, te herinneren en ons te motiveren.

 • Cisteroos BIO - 5 ml

  € 32,50
  Primavera

  Acne, rimpels, hoesten, bronchitis, verkoudheid, neusverkoudheid, ontstoken neusslijmvliezen, littekens, wonden, mentale uitputting, depressies

  In combinatie  met ravintsara, eucalyptus en wierook kan cisteroos toegevoegd worden aan mengsels voor de behandeling van typische luchtwegproblemen. In combinatie met een plantaardige olie is cisteroos etherische olie te gebruiken bij de verzorging van psoriasis, chronische huidziekten, etterende wonden, gezwellen en eczeem.

  Verdampen  aromadiffuser:

  • Tegen negatieve gevoelens: 8 druppels cisteroos in de aromalamp verdrijven negatieve gevoelens en bieden ondersteuning bij mentale uitputting.
  • Opgewekt: 1 dr. cisteroos, 2 dr. grapefruit, 3 dr. bergamot, 2 dr. neroli.
 • Primavera Aroma Diffuser Petit

  € 44,95
  Primavera

  Altijd aan uw zijde - klein, praktisch, elegant

 • Geurlamp van Primavera in de kleur groen (mosgroen)

  € 24,95
  Primavera

  Geurlamp in de kleur groen (mosgroen) van Primavera.
  De geurlamp van Primavera is een klassieker in het assortiment. De gebogen, zachte lijnen en de diverse beschikbare kleuren zorgen ervoor dat het een mooie blikvanger is in uw interieur.
  De geurlamp bestaat uit keramiek, wordt met de hand gemaakt in Europa en is voorzien van glazuur dat voor levensmiddelen geschikt is. Dat betekent dat er bij verwarming geen schadelijke of chemische stoffen vrijkomen.
  De afstand tussen het theelichtje en de olie is zodanig dat bij verwarming de optimale temperatuur wordt bereidt zodat de de essentiële olie verdampt, en niet verbrandt. Zo komen de essentiële oliën volledig tot hun recht.
  Materiaal: Keramiek

 • Primavera Kids Sweet Dreams geurmengsel bio olie

  € 12,95
  Primavera

  Sweet dreams is zo'n kleine geurheld: een geurmengsel voor een weldadige en ontspannen slaap.
  Een dag in het leven van kinderen is spannend.

  Vol fascinerende, leuke, indrukwekkende, maar ook vermoeiende belevenissen.

  Des te belangrijker is dan een gezonde en ontspannen slaap.

  Tijdens deze periode van rust en op krachten komen, verwerken kinderen de gebeurtenissen van de dag en zetten ze om in dromen. Een ontspannen inslaapsituatie is bevorderlijk voor een heerlijke en rustige slaap.

  Enkele druppels van het droom zacht geurmengsel toegevoegd aan het badwater zorgen voor een rustgevende beleving voor het slapengaan en toveren met de oliën van lavendel, benzoë siam en ho-blad een heerlijke ontspannen sfeer. Het geurmengsel kan uiteraard ook in een geurlamp gebruikt worden.

 • Primavera Lavendel fijn BIO - 5 ml

  € 11,95
  Primavera

  Geur: frisse, bloemige en kruidachtige, frisse heldere Fragrance thema: balanceren, kalmerende, olie het "centrum", het verbinden, versterkt het vertrouwen voor een rustige, goede nachtrust, verzachtend,

  voor alle huidtypes, uplifting, met stress, spanning, onbalans en slecht humeur Mengt goed met: alle oliën