Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6
  • Be-Life Magnesium Magnum B6

Be-Life Magnesium Magnum B6 - 90 capsules

Be-Life
PF01558
€ 23,95
Inclusief belasting

Waarom is Magnesium Magnum B6 zo belangrijk?

de vermindering van vermoeidheid en moeheid

de normale werking van het zenuwstelsel

een normaal energieleverend metabolism

een normale werking van de spieren

een normale psychologische functie

de instandhouding van normale botten en normale tanden

Geschikt voor zwangeren en kinderen 

 

Veilig betalen met Ideal

Be-Life Magnesium Magnum met B6

Waarom is Magnesium Magnum B6 zo belangrijk?

Magnesium Magnum B6 vormt een essentiële co-factor voor meerdere enzymen die een belangrijke functie hebben in de omzetting van glucose. Bovendien speelt magnesium ook een rol in de meer dan 300 metabolische re13 in het menselijke lichaam.

De magnesium van het Bio-Life laboratorium is verbonden aan een fysiologische transporteur, waardoor een optimale verwerking wordt gegarandeerd. Het gaat om een bisglycinaat van magnesium.

Wat is Magnesiumbisglycinaat?

Magnesiumbisglycinaat is een magnesiumchelaat gebonden aan een aminozuur om een uitstekende biobeschikbaarheid te verkrijgen.

Het deel bisglycinaat wordt omgezet in glycine, de voorloper van betaïne, dat essentieel is voor de werking van de hersenen vanwege zijn rol als remmende neurotransmitter. Magnesium bisglycinaat in de Magnesium Magnum B6 wordt goed opgenomen wordt door het lichaam.

Sterker nog, het wordt 2 tot 3 keer beter opgenomen dan het magnesiumcarbonaat, 3 tot 6 keer beter dan magnesiumsulfaat en tot bijna 9 keer beter dan magnesiumoxide (GRAFF D. al., 1992).

De rol van Vitamine B6

Vitamine B6 is pas ontdekt in de jaren ’30. In voeding bestaat het in 6 verschillende vormen

. Deze gedaantes hebben het voordeel van onderling inwisselbaar te zijn, eenmaal aanwezig in het menselijke lichaam (CONSEIL SUPERIEUR DE LA SANTE, 2015).

De biologisch actieve vorm en degene die exclusief door het Bio-Life laboratorium gebruikt wordt in Magnesium Magnum B6, is het pyridoxaal-fosfaat. Dat wordt rechtstreeks omgezet door het lichaam.

Gezien de verhoogde oplosbaarheid in water, gaat het helaas grotendeels verloren tijdens het bereiden van maaltijden (10 à 15%).

De manier waarop voedsel wordt bereid, kan dus de reële opname van vitamine B6 sterk beïnvloeden (LE GRUSSE J. et al., 1993).

Daarom wordt een vergelijkbaar supplement van pyridoxaal-5-fosfaat vaak aanbevolen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

PF01558

Specifieke Referenties

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: