Categorie: Wellnes ewn Feelgood

Actieve filters

 • Van der Pluym...

  € 15,95
    Van der Pluym Voetmassageolie is een weldadige, effectieve olie met natuurlijke ingrediënten. Ter stimulering van het zenuwstelsel en de coördinatie van voeten.
 • Van der Pluym...

  € 34,95
  Van der Pluym Voetmassageolie is een weldadige, effectieve olie met natuurlijke ingrediënten. Ter stimulering van het zenuwstelsel en de coördinatie van voeten.
 • Aprolis Manuka...

  € 9,95

  Aprolis Manuka handcreme helpt de geïrriteerde en gevoelige huid te hydrateren en te herstellen maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. Ruwe, schrale handen worden weer zijdezacht en gesprongen vingertoppen herstellen snel.

 • Aprolis...

  € 9,95
  Aprolis herstellende zalf herstelt en voedt de beschadigde en gevoelige huid en is speciaal ontworpen voor gebruik op het gezicht en het lichaam.
 • Funny Friends Aroma...

  € 79,95

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kinderlijk design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en geurt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd.

  De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de “verwisselbare oren.

  De oren zijn naar wens te wisselen of te combineren: de verbeelding kent geen grenzen. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast aan uw persoonlijke gehoor/

 • Primavera Hand...

  € 14,95

  Beschrijving

  De Hand Comfort Hygiëne Handspray van Primavera is een desinfecterende handspray die de handen reinigt en tegelijkertijd verzorgt. Bevat 63% biologische alcohol. Natuurlijke glycerine hydrateert en verzorgt de huid. Verrijkt met krachtige hydrolaten (bloemenwaters) en etherische oliën. Manuka olie staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en helpt de huid meer weerstand op te bouwen. Biologische tijm olie heeft een verhelderende en zuiverende werking. Biologische litsea olie heeft een frisse, citrusachtige geur en werkt zuiverend en verzorgend.  

 • Aroma Stream To Go...

  € 34,90

  De Aroma Stream To Go is de handige geurmaatje en kan overal worden gebruikt dankzij de meegeleverde USB-kabel. Voor nog meer flexibiliteit is er ook een batterijcompartiment beschikbaar. De geur wordt verneveld met behulp van een ventilator, er is geen toevoeging van water nodig. De Aroma Stream To Go wordt geleverd met 5 vervangende pads. De geur kan dus heel snel worden gewijzigd. Het is raadzaam om voor elke geur altijd één pad te gebruiken. Een linnen tas wordt bij het apparaat geleverd voor eenvoudig transport.

 • Feel Happy Aroma...

  € 59,90

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een aantrekkelijk rond design, biedt een veelvoud aan bedieningsmogelijkheden en ruikt ruimtes tot 30 m² met zachte koude verneveling. De moderne diffuser verhoogt ook de luchtvochtigheid. De hoeveelheid verneveling kan in drie fasen worden gevarieerd van 15 tot 30 ml. Er kunnen ook drie tijdniveaus worden geselecteerd. Of het nu gaat om continu gebruik tot 12 uur, 1 uur gebruik met automatische uitschakeling of 8 uur geurend in intervalmodus, de Feel Happy aromaversnevelaar past zich aan alle eisen aan. Een hoogtepunt is de centrale LED-lichtlijst die in kleur kan worden geënsceneerd. De continue en zachte kleurwisseling kan op elk moment worden gestopt en de kleur kan individueel worden geselecteerd.