Categorie: aanbiedingen

Actieve filters

 • Be-Life Vitnat - 60...

  € 20,45

  Actieve nutriënten complex - Energie - Immuniteit

 • Primavera Funny...

  € 89,95

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kinderlijk design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en geurt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd.

  De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de “verwisselbare oren.

  De oren zijn naar wens te wisselen of te combineren: de verbeelding kent geen grenzen. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast aan uw persoonlijke gehoor.

 • Primavera Hand...

  € 14,95

  Beschrijving

  De Hand Comfort Hygiëne Handspray van Primavera is een desinfecterende handspray die de handen reinigt en tegelijkertijd verzorgt. Bevat 63% biologische alcohol. Natuurlijke glycerine hydrateert en verzorgt de huid. Verrijkt met krachtige hydrolaten (bloemenwaters) en etherische oliën. Manuka olie staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en helpt de huid meer weerstand op te bouwen. Biologische tijm olie heeft een verhelderende en zuiverende werking. Biologische litsea olie heeft een frisse, citrusachtige geur en werkt zuiverend en verzorgend.  

 • Berkensap...

  € 17,50

  Be-Life Berkensap

  100% zuiver
  Smaakneutraal

  Alcoholvrij, conserveermiddelvrij en ongepasteuriseerd

  - Vegan 

  - Bio 

  EEN EXCLUSIEF PROCES
  Geoogst en verpakt in het hart van het Finse bos volgens het zogenaamde "van boom tot fles" proces, zonder enig contact met de lucht, ondergaat het geen oxidatie, die zijn uitzonderlijke kwaliteiten en zijn volledige behoudt frisheid.

  Dit proces behoudt alle voedingsstoffen, zonder de bemonsterde boom af te breken.

 • CBD 5% BIO VEGAN...

  € 44,95

  Positieve eigenschappen cannabinoïden

  Tijdens wetenschappelijk onderzoek zijn positieve eigenschappen van cannabinoïden, met name CBD, ontdekt zoals:

  Antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

  Cannabinoïden voorkomen, verminderen en ondersteunen het herstel bij beschadiging van lichaamscellen door bijvoorbeeld schadelijke stoffen, bacteriën, virussen en uv-straling

  Zenuwbeschermende en pijnstillende eigenschappen

  Ondersteuning bij spierontspanning

  Anti-epileptische, antidepressieve en anti-psychotische kenmerken

  Apoptose bij ongezonde cellen. Dat is een van nature gereguleerde verdwijning van cellen.

 • BIOCARE Nutrisorb...

  € 9,95

  Vloeibare vitamine B12 in een gezuiverde waterbasis voor geestelijke gezondheid en welzijn, energie en vermindering van vermoeidheid.

 • BIOCARE IJZER 15 ml

  € 19,95

  Vloeibaar ijzergluconaat in een eenvoudige, gezuiverde waterbasis om rode bloedcellen te helpen vormen, energie te ondersteunen en vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen.

 • BIOCARE NUTRISORB...

  € 29,95

  Vloeibare veganistische vitamine D3 en K2 in een eenvoudige oliebasis voor ondersteuning van botten en het immuunsysteem.

 • BIOCARE ZINK DRUPPEL

  € 15,95

  BIOCARE ZINK 15 ml 

  Vloeibaar zink in een eenvoudige waterbasis.

 • BIOCARE BABY...

  € 46,95

  BABY INFANTIS POEDER 60 GRAM 

  Baby Infantis Powder is een speciaal samengesteld poeder met levende bacteriën, geschikt voor baby's vanaf de geboorte.

 • BIOCARE LIPOSOMALE...

  € 49,95

  BIOCARE LIPOSOMALE VITAMINE C Liposomale Vitamine C is een effectieve, optimaal geabsorbeerde, heerlijk smakende natuurlijke vloeibare vitamine C met limoensmaak.