Categorie: Categorieën

Actieve filters

 • Primavera Funny...

  € 89,95

  De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kinderlijk design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en geurt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd.

  De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de “verwisselbare oren.

  De oren zijn naar wens te wisselen of te combineren: de verbeelding kent geen grenzen. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast aan uw persoonlijke gehoor.

 • NutraMedix...

  € 38,95

  Zet op tijd preventie tegen hooikoorts in 

  Quercetine wordt gezuiverd uit de bloemen van Sophora japonica, algemeen bekend als de Japanse pagodeboom. Hoewel het individuele vermogen om quercetine te absorberen kan variëren op basis van factoren die zowel genetisch zijn als gerelateerd aan het darmmicrobioom, wordt de dihydraatvorm in NutraMedix Quercetine over het algemeen als zeer biologisch beschikbaar beschouwd.

 • Quinton Hypertonic...

  € 12,95

  griep, zware verkoudheid, allergische rhinitis, rhinopharyngitis, rhinosinusitis  neushygiëne bevochtigt het neusslijmvlies, vergemakkelijkt de eliminatie van nasale afscheidingen.

 • Quinton Isotonic...

  € 12,95

  Pediatrice baby’s kinderen 0-6 jaar . Eerste hulp bij  griep, allergische rhinitis, rhinopharyngitis en droge neus.

  Zeewater oplossing in spray voor neushygiëne 

  Bevochtigt het neusslijmvlies en zorgt voor een goede conditie van het neusslijmvlies. Verwijderd slijm en afscheiding gemakkelijk.

  Dagelijkse nasale hygiëne Kids 0-6 jaar 

 • Be-Life Epimex 60...

  € 23,95

  Goed nieuws voor mannen

  Naarmate de leeftijd stijgt krijgen veel mannen te maken met een vervelend fenomeen: plassen wordt moeilijker. Gelukkig heeft Be-Life voor  hen een specifieke formule, Epimex, dat de meest aangewezen nutriënten biedt in de juiste dosering. Dit complex bevat o.a. geconcentreerde extracten van bio basterdwederik en pompoen, die bekend staan vanwege hun weldadige werking, alsook zink, en selenium in hoog assimileerbare vorm.  
 • Quinton Isotonic...

  € 12,95

  zware verkoudheid, allergische rhinitis, rhinopharyngitis, rhinosinusitis  neushygiëne bevochtigt het neusslijmvlies, vergemakkelijkt de eliminatie van nasale afscheidingen. 

  Dagelijkse nasale hygiëne