Blog Categories

Blog Categories

Categorie: Huidverzorging

Actieve filters

 • Cisteroos BIO - 5 ml

  € 32,50

  Acne, rimpels, hoesten, bronchitis, verkoudheid, neusverkoudheid, ontstoken neusslijmvliezen, littekens, wonden, mentale uitputting, depressies

  In combinatie  met ravintsara, eucalyptus en wierook kan cisteroos toegevoegd worden aan mengsels voor de behandeling van typische luchtwegproblemen. In combinatie met een plantaardige olie is cisteroos etherische olie te gebruiken bij de verzorging van psoriasis, chronische huidziekten, etterende wonden, gezwellen en eczeem.

  Verdampen  aromadiffuser:

  • Tegen negatieve gevoelens: 8 druppels cisteroos in de aromalamp verdrijven negatieve gevoelens en bieden ondersteuning bij mentale uitputting.
  • Opgewekt: 1 dr. cisteroos, 2 dr. grapefruit, 3 dr. bergamot, 2 dr. neroli.
 • Phytonorm Arnica...

  € 7,95

  Phytonorm Arnica Gel BIO

  Arnica Gel Bio is een biologisch cosmetisch product dat wordt aangeboden door Phytonorm. Geschikt voor volwassenen en kinderen.

  Arnica Gel Bio wordt extern aangebracht na stoten of vallen en op blauwe plekken.

  Arnica Gel Bio bestaat uit biologische arnica, sint-janskruid, aloë vera en vier etherische oliën. De biologische arnica heeft regenererende kwaliteiten die sporen van stoten en blauwe plekken verzwakken en sneller te laten verdwijnen.

 • Aprolis...

  € 10,95

  Aprolis herstellende zalf herstelt en voedt de beschadigde en gevoelige huid en is speciaal ontworpen voor gebruik op het gezicht en het lichaam.

  Aprolis herstellende zalf met Manuka 250+ honing en propolis is anti-bacterieel, herstellend, hydraterend, voedend en vochtinbrengend.

  De zalf is niet vet en trekt snel in.

 • Aprolis Manuka...

  € 10,95

  Aprolis Manuka handcreme helpt de geïrriteerde en gevoelige huid te hydrateren en te herstellen maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. Ruwe, schrale handen worden weer zijdezacht en gesprongen vingertoppen herstellen snel.

 • Aprolis...

  € 21,95

  Alle voordelen van Biologische producten met Propolis

  Propolis is een plantaardige hars die reeds duizenden jaren gebruikt wordt door de bijen omwille van zijn opmerkelijke zuiverende, anti-oxiderende en herstellende eigenschappen. Propolis dankt zijn eigenschappen aan een groot aantal componenten (meer dan 300), onder ander verschillende soorten hars, balsems, vitaminen, oligo-elementen, enz. Bijen oogsten deze gom in de knoppen van bepaalde bomen om de barsten van de korf te dichten of te reinigen dankzij de zuiverende en revitaliserende eigenschappen ervan. Dankzij de diversificatie van de origine van de propolis en door een ambachtelijk extractiemethode, bewaart en vermenigvuldigt Aprolis zijn natuurlijke actieve stoffen.
 • N°39 EMERGENCY® Dr....

  € 18,95
  N°39 EMERGENCY® Dr. Bach Crème
 • NutraMedix Zink...

  € 25,95
  NutraMedix Zink bisglycinaat 50mg
 • Be-Life Paba 500 60...

  € 19,75

  Para-aminobenzoëzuur

  Vitamine B10

  Actieve componenten :
  Para-aminobenzoëzuur 500 mg Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 • Be-Life Beauty Skin...

  € 34,95

  Hyaluronzuur, collageen en biologisch silica

  Gezonde huid

  Behandel je huid van binnenuit