Blog Categories

Blog Categories

Categorie: Detox, drainage, lever

Actieve filters

 • Aloe Ferox Sap BIO...

  € 0,00

  In tegenstelling tot Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit Aloe ferox wild in zijn natuurlijke habitat in Afrika : vrij van kunstmeststoffen, pesticiden en herbiciden. Een omgeving die nu ook biologisch gecertificeerd is! Alleen de onderste, volgroeide bladeren worden manueel afgesneden, in een cirkel gestapeld om de aloïn (laxerende bitterstof) te laten uitlopen en nadien in de productiehal volgens een traditioneel proces tot sap verwerkt.

  • Aloe ferox = “de wilde aloë”
  • puur sap van uitzonderlijke kwaliteit
  • zonder conserveermiddel, zonder toevoeging van water
  • biologisch gecertificeerd, controle door Certisys BE-BIO-01
 • Nutramedix Burbur...

  € 37,45
  Combineert de reinigende ondersteuningseigenschappen van de Peruviaanse plant Desmodium molliculum en Pimpinella anisum.
 • Nutramedix Parsley...

  € 23,95
  100 mg blad en stengel extract van Peterselie extract (Petroselinum crispum) uit de USA
 • Be-Life Taurin 500...

  € 15,95

  Zwavelhoudend Aminozuur

  Tot in de retina!

  L-Taurine is een zwavelhoudend aminozuur dat aanwezig is een een groot aantal weefsels, waaronder de retina. Het aminozuur komt tussen in verschillende metabole systemen en is vooral belangrijk voor de aanmaak van de aminozuren methionine en cysteïne. Belangrijk om te onthouden, als men weet dat elk  van deze aminozuren een belangrijke rol speelt in het organisme.
  • Zuurbestendige capsules voor een optimale assimilatie
  1-3 caps/ dag
  Actieve componenten :
  L-Taurin 500 mg
 • Be-Life...

  € 18,75

  Verkregen door natuurlijke hydrolyse

  Choline ondersteunt de lever om zijn functies te verzorgen, en het speelt ook een belangrijke rol in het vetmetabolisme, dat vooral in combinatie met Inositol voorkomt dat vetten zich excessief gaan opstapelen. 1-3 caps./dag
  Actieve componenten :
  Choline L-bitartraat 200 mg Inositol 100 mg
 • Be-Life Phytodrene...

  € 20,95

  Desmodium - Lindebast

  Stimulans voor luie lever

  De lever is soms met reden vermoeid, door teveel stress, vettig voedsel of alcohol, bijvoorbeeld. Een oplossing: de giftstoffen die de lever bezwaren en vermoeien afvoeren. 1-2 caps./dag
  Actieve componenten :
  Choline bitartraat  125 mg Artisjok* (Cynara scolymus*) extract 4-6/1   125 mg L-Taurine 100 mg Desmodium adscendens* extract 2/1  75 mg Curcuma (Curcuma longa*) extract 5-7/1   50 mg Lindebast* extract   50 mg Opti-MSM®   50 mg Calcium ascorbaat (Vitamine C)  50 mg Zwarte peper* (Piper nigrum*)  3 mg Vit. B6   1,12 mg Vit. B2   0,70 mg Vit. B9 (5-Methyltetrahydrofolate Glucosamine 55%) 0,19 mg *  Biologische landbouw Certisys BE-BIO-01
 • Berkensap...

  € 17,95

  Be-Life Berkensap

  100% zuiver
  Smaakneutraal

  Alcoholvrij, conserveermiddelvrij en ongepasteuriseerd

  - Vegan 

  - Bio 

  EEN EXCLUSIEF PROCES
  Geoogst en verpakt in het hart van het Finse bos volgens het zogenaamde "van boom tot fles" proces, zonder enig contact met de lucht, ondergaat het geen oxidatie, die zijn uitzonderlijke kwaliteiten en zijn volledige behoudt frisheid.

  Dit proces behoudt alle voedingsstoffen, zonder de bemonsterde boom af te breken.

 • Desmodium 400 BIO -...

  € 19,95
  Desmodium 400 BIO: natuurlijke detox
 • GINJER® Original...

  € 6,95
  Ginjer Original Gember producten werken snel en doeltreffend. Voor de maag en verzorging van de keel, bij misselijkheid en reisziekte.