Blog Categories

Blog Categories

Categorie: Mannelijk welzijn

Actieve filters

 • Be-Life Epimex 60...

  € 23,95

  Goed nieuws voor mannen

  Naarmate de leeftijd stijgt krijgen veel mannen te maken met een vervelend fenomeen: plassen wordt moeilijker. Gelukkig heeft Be-Life voor  hen een specifieke formule, Epimex, dat de meest aangewezen nutriënten biedt in de juiste dosering. Dit complex bevat o.a. geconcentreerde extracten van bio basterdwederik en pompoen, die bekend staan vanwege hun weldadige werking, alsook zink, en selenium in hoog assimileerbare vorm.  
 • Aprolis...

  € 6,50

  Aprolis verkwikkende tandpasta is een natuurlijke, organische tandpasta die propolis en xylitol bevat. Citroen geeft een gevoel van frisheid en reinheid in je mond. 

 • Aprolis tandpasta...

  € 6,95

  Tandpasta met manukahoning en biologische propolis met mentholsmaak voor een frisse sensatie in de mond. Propolis, bekend vanwege zijn antibacteriële werking en bescherming tegen tandplak, werkt in synergie met de manukahoning die bekend staat om zijn herstellende werking. 

 • Aprolis...

  € 6,50
  Aprolis verfrissende tandpasta met munt en biologische propolis zorgt voor een frisse sensatie in de mond. Propolis staat bekend vanwege zijn antibacteriële werking en bescherming tegen tandplak. 0% sulfaten. Zonder fluor. NU MET GRATIS NEXTBRUSH BAMBOE TANDENBORTSEL   (OP=OP)
 • Aprolis Manuka...

  € 10,95

  Aprolis Manuka handcreme helpt de geïrriteerde en gevoelige huid te hydrateren en te herstellen maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. Ruwe, schrale handen worden weer zijdezacht en gesprongen vingertoppen herstellen snel.

 • Aprolis...

  € 10,95

  Aprolis herstellende zalf herstelt en voedt de beschadigde en gevoelige huid en is speciaal ontworpen voor gebruik op het gezicht en het lichaam.

  Aprolis herstellende zalf met Manuka 250+ honing en propolis is anti-bacterieel, herstellend, hydraterend, voedend en vochtinbrengend.

  De zalf is niet vet en trekt snel in.

 • Orkestra 60 vcaps

  € 33,90

  Hyperactief, snel afgeleid, impulsief, slechte concentratie?

  Dan is de plantaardige formule van ORKESTRA hét product voor jou!

 • Study Master - 60...

  € 39,95

  Ondersteun je concentratie, geheugen en energie met een natuurlijk product: Study Master!

 • Study Master - 30...

  € 24,95

  Ondersteun je concentratie, energie en fitheid met een natuurlijk product: Study Master!

 • Bach bloesem...

  € 14,95

  Bach Bloesem Melange N°48 Stop Tabak